Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1131g1923kcal214.9g0g113.1g0g
Sipuli (kuorittu)566g153kcal7.4g27.1g1.1g9.6g
Palsternakka 424g270kcal2.1g50.1g1.7g19.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g848g238kcal5.1g50.5g1.7g21.2g
Peruna, vanha, kuorittu 848g646kcal16g131.5g1.7g8.5g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g28g21kcal2.1g2.7g0.1g0g
Lanttu 707g204kcal7.1g32.5g2.1g12.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g204kcal0g0g22.6g0g
Selleri, annos 50g424g59kcal4.2g12.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7435kcal517.8g614.2g288.2g142.2g
Valittu annoskoko5000g3717kcal258.9g307.1g144.1g71.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1859kcal129.5g153.6g72.1g35.6g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101970