Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1156g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 116g411kcal37.5g61.1g1.2g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g231g717kcal41.6g94.8g18.5g41.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 289g363kcal31.8g0.8g26.1g0g
Sokeri 393g1595kcal0g392.6g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g12g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g19g58kcal2g11.1g1.3g5.2g
Hiiva 116g86kcal15.2g1.3g0.5g8g
Vehnäjauho, sunnuntai1965g6877kcal235.8g1395.1g41.3g58.9g
Rusinat (Rainbow) 1 pss289g925kcal8.7g205.2g2g28g
Mantelirouhe, 1 rkl93g534kcal19.5g4.9g46.7g10.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl231g2080kcal0g0g231.2g0g
Kananmuna kuoreton 93g132kcal11.6g0.3g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10001g27554kcal807.4g4334.4g756.6g304.8g
Valittu annoskoko5000g13777kcal403.7g2167.2g378.3g152.4g
Annoskoko puolitettuna2500g6889kcal201.9g1083.6g189.2g76.2g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103