Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g874g6383kcal8.7g8.7g699.5g0g
Siirappi, tumma874g2798kcal0.9g647.1g0g0g
Sokeri 874g3549kcal0g873.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu357g450kcal39.2g1.1g32.1g0g
Neilikka, annos 4g26g96kcal0.9g20.9g0.9g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g26g96kcal0.9g20.9g0.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1968g6886kcal236.1g1396.9g41.3g59g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g40515kcal573.4g5938.4g1549.4g118g
Valittu annoskoko5000g20257kcal286.7g2969.2g774.7g59g
Annoskoko puolitettuna2500g10129kcal143.4g1484.6g387.4g29.5g
Arvot/100g100g405kcal5.7g59.4g15.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103132