Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g113g827kcal1.1g1.1g90.6g0g
Siirappi, tumma113g362kcal0.1g83.8g0g0g
Sokeri 113g460kcal0g113.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu46g58kcal5.1g0.1g4.2g0g
Neilikka, annos 4g3.6g13kcal0.1g2.8g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.6g13kcal0.1g2.8g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai255g891kcal30.6g180.8g5.3g7.6g
Oivariini, 60 (100g)243g1335kcal2.4g2.4g145.6g0g
Liivatelehti, gelatiini65g226kcal55.4g0g0.1g0g
Flora vispi 20%809g1780kcal24.3g40.4g161.8g0g
Flora Vanilla 12%809g1537kcal36.4g129.4g97.1g0g
Sokeri 275g1116kcal0g274.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka49g194kcal0g48.1g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g971g2621kcal77.7g116.5g194.1g0g
Puolukka 971g377kcal4.3g66g4.9g25.2g
Vesi162g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g23620kcal475.2g2124.2g1407.8g65.6g
Valittu annoskoko5000g11810kcal237.6g1062.1g703.9g32.8g
Annoskoko puolitettuna2500g5905kcal118.8g531.1g352g16.4g
Arvot/100g100g236kcal4.8g21.2g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137