Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)3006g3788kcal330.7g9g270.5g0g
Sokeri 852g3457kcal0g850.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai651g2280kcal78.2g462.4g13.7g19.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 200g741kcal37.1g22g43.5g60.9g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g18.9g0g0.3g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 100g356kcal0.3g0g40.1g0g
Korppujauho 140g514kcal14.7g105.1g1.4g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22446kcal927.2g2936.6g738.4g176.2g
Valittu annoskoko5000g11223kcal463.6g1468.3g369.2g88.1g
Annoskoko puolitettuna2500g5612kcal231.8g734.2g184.6g44.1g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256