Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 2591g2173kcal472.8g0g28.5g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g173g111kcal6g0.3g43.2g0g
Rypsiöljy 130g1146kcal0g0g129.5g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)432g1382kcal159.8g0.1g82g0g
Korppujauho 173g633kcal18.1g129.4g1.8g9.2g
Maitojauhe rasvaton 130g461kcal42g68.5g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1295g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g78g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11808kcal1397.4g396.6g572.6g18.4g
Valittu annoskoko5000g5904kcal698.7g198.3g286.3g9.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2952kcal349.4g99.2g143.2g4.6g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171