Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)1252g2254kcal237.9g1.3g137.7g0g
Purjosipuli 1127g258kcal20.4g27g2.3g23.7g
Sitruunamehu, laimentamaton167g35kcal0.5g2.7g0g0.2g
Valkosipuli 100g109kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g2087g1252kcal20.9g93.9g83.5g12.5g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g17g28kcal1.3g5.3g0.1g0g
Oliiviöljy 225g1993kcal0g0g225.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11858kcal577.8g293g899.2g77g
Valittu annoskoko5000g5929kcal288.9g146.5g449.6g38.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2964kcal144.5g73.3g224.8g19.3g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104191