Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai1569g5804kcal78.4g502g392.2g31.4g
Pinaattipakaste 150g588g82kcal11.2g2.4g2.9g7.6g
Parsakaali brokkoli 588g206kcal27.2g11.5g1.8g14.7g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 784g2346kcal141.2g9.4g196.1g0g
Pinjansiemenet, Parrots196g1216kcal56.9g25.5g107.8g7.3g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 784g675kcal24.3g34.5g47.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu471g593kcal51.8g1.4g42.4g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21843kcal782g1173.4g1580.6g122g
Valittu annoskoko5000g10922kcal391g586.7g790.3g61g
Annoskoko puolitettuna2500g5461kcal195.5g293.4g395.2g30.5g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218