Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3125g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow781g2203kcal139.8g496.1g7g78.1g
Hirvenjauheliha oma saalis625g700kcal137.5g0g18.8g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g469g609kcal51.6g7g42.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7025kcal657.8g1006.2g136g156.2g
Valittu annoskoko5000g3513kcal328.9g503.1g68g78.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1756kcal164.5g251.6g34g39.1g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226