Kaalikeitto con juurekset ja jauheliha

Tärkeä yksityiskohta on ruskistaa aluksi pilkottu sipuli ja sen verran kaalta kun kohtuudella paistinpannulle mahtuu.

Sen jälkeen kaikki ainekset isoon kattilaan perunat, porkkanat ja varsiselleri tietysti pilkottuina sekä jauheliha sopivan kokoisiksi pieniksi palleroiksi pyöriteltyina.

Vähintään tunnin keittoajan jälkeen voikin sitten ruveta maistelemaan herkullista keittoa.

Suolan ja pippurin kokki on laittanut sekaan varovaisen maistelun myötä.

Reseptissä oleviin maustemääriin ei kannata tuijottaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2601g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali910g192kcal10.9g30.9g1.8g19.1g
Peruna, keskikokoinen 60g260g156kcal3.9g33.8g0.3g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka260g29kcal2.9g2.9g0.5g2.6g
Sipuli (kuorittu)260g70kcal3.4g12.5g0.5g4.4g
Soijakastike130g78kcal6.8g12.4g0.1g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 260g359kcal48.8g0g18.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g26g190kcal0.3g0.3g20.8g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g26g234kcal0g0g26g0g
Maustepippuri, annos 1g2.6g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2762kcal157.2g216.6g137.4g69.8g
Valittu annoskoko5000g1381kcal78.6g108.3g68.7g34.9g
Annoskoko puolitettuna2500g691kcal39.3g54.2g34.4g17.5g
Arvot/100g100g28kcal1.6g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105691