Kaalikääryleet

Keitä riisit kypsäksi(lihaliemikuutio vedessä)
kuullota sipuli pannussa (vähän voita)
sekoita jauheliha, kanamunat, mausteet, kerma,
sipuli, riisi löysäksi taikinaksi.

Keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä.

Irrota lehdet sitä mukaan kun irtoavat hyvin.

POista kovat kannat.

Laita täytettä lehdelle n.0,5 dl ja kääri rullalle.

Laita kääryleet vuokaan sauma puoli alaspäin ja voitele voilla.

Laita kaalin keitinlientä lisäksi jos kääryleet näyttävät paiston aikana kuivilta.

Paista 175 astetta 40min ja käännä kääryleet.

Paista vielä 20 min ja vielä 20 min foliolla peitetttynä.

Nam, nam. sitten vaan herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Nuusku0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, annos 100g2486g597kcal29.8g101.9g5g27.3g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 829g1144kcal155.3g0g58g0g
Lihaliemikuutio Maggi30g85kcal2.7g2.1g7g0g
Pitkäjyväinen tumma riisi keittämätön (Pirkka), annos 85g276g1022kcal24g209.9g10.2g11g
Vesi, vesijohtovesi 552g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.2g0.1g0.7g
Purjosipuli, annos 20g55g11kcal1g1.3g0.1g1.2g
Kanamuna, paistettu (pirkka)2.8g6.1kcal0.4g0g0.5g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g55g35kcal1.9g0.1g13.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)552g884kcal14.9g14.9g82.9g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Voi 138g1002kcal1.6g0.6g112.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9585kcal463.8g664g579.8g80.4g
Valittu annoskoko5000g4793kcal231.9g332g289.9g40.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2396kcal116g166g145g20.1g
Arvot/100g100g96kcal4.6g6.6g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106199