Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 3623g5990kcal606.9g0g398.6g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)314g848kcal94.2g0g53.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g338g91kcal4.4g16.2g0.7g5.7g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g60g534kcal0g0g60.4g0g
Mantelirouhe, 1 rkl121g698kcal25.5g6.4g61g14g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)483g411kcal4.8g16.9g33.8g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g30g51kcal2.4g9.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17246kcal1476.4g98.4g1216.2g39.4g
Valittu annoskoko5000g8623kcal738.2g49.2g608.1g19.7g
Annoskoko puolitettuna2500g4312kcal369.1g24.6g304.1g9.9g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765