Tofu-rucolapata

Paahda hienonnettu sipuli ja paprikaa pannulla.

Lisää valkosipuli ja chilipaprika.

Lisää hetken päästä kesäkurpitsa.

Keitä pitkäjyväistä riisiä paketin ohjeen mukaa.

Lisää pannulle halkaistut olivit ja tomaatit sekä kuutioitu tofu.

Sekoita kypsää riisiä n. 5dl joukkoon ja mausta soijalla ja curryllä.

Lisää sekaan ruukullinen rucolaa.

Anna hetken pehmetä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissiöljy 46g403kcal0g0g45.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 676g122kcal3.8g16.9g2.7g4.7g
Paprika keltainen 507g153kcal4.8g25.9g1g10.1g
Sipuli 186g56kcal2.3g8.9g0.4g3.2g
Chili paprika punainen68g27kcal1.4g6.1g0g0g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.7g0.3g1g
Luumutomaatti pirkka, 83g845g169kcal5.1g32.1g2.5g50.7g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g913g1323kcal150.6g13.7g77.6g0g
Oliivi kivetön musta rainbow101g183kcal0.6g5.8g17.2g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g169g42kcal0g0g0g0g
Soijakastike 91g55kcal4.7g8.7g0.1g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 1352g1959kcal44.1g427.2g3g9.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9086kcal442.2g1106g300.8g157.8g
Valittu annoskoko5000g4543kcal221.1g553g150.4g78.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2272kcal110.6g276.5g75.2g39.5g
Arvot/100g100g91kcal4.4g11.1g3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106784