Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia2869g4017kcal487.8g0g229.6g0g
Vesi1148g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)258g981kcal33.6g196.3g5.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu423g533kcal46.6g1.3g38.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g301g81kcal3.9g14.5g0.6g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11226kcal1143.8g424.2g547g10.2g
Valittu annoskoko5000g5613kcal571.9g212.1g273.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2807kcal286g106.1g136.8g2.6g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.2g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107112