Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g1490g298kcal0g59.6g0g0g
Puna-ahven savustettu 2608g2935kcal438.4g0g130.4g0g
Soijakastike 745g449kcal38.5g70.8g0.6g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 127g854kcal34.1g8.7g73.5g15.6g
Sokeri 30g121kcal0g29.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9315kcal1022g337.8g409g31.2g
Valittu annoskoko5000g4657kcal511g168.9g204.5g15.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2329kcal255.5g84.5g102.3g7.8g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107271