Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1296g1457kcal273.9g0g38.9g0g
Sipuli (kuorittu)648g175kcal8.4g31.1g1.3g11g
Paprika punainen 810g237kcal7.6g36.5g3.2g15.4g
Porkkana 648g212kcal4g36g1.3g16.5g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)648g259kcal7.1g46.7g3.2g9.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g97g447kcal0.5g0.5g49.6g0g
Flora ruoka kevyt & paksu810g486kcal8.1g36.5g32.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow42g110kcal4.2g4.2g8.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6765kcal627.6g383g276.6g105.4g
Valittu annoskoko5000g3383kcal313.8g191.5g138.3g52.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1691kcal156.9g95.8g69.2g26.4g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752