Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 4255g7035kcal712.8g0g468.1g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)461g576kcal42.9g12.9g36.9g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 142g31kcal0.4g2.3g0g0.1g
Oliiviöljy 142g1254kcal0g0g141.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17793kcal1512.2g30.4g1293.6g0.2g
Valittu annoskoko5000g8897kcal756.1g15.2g646.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna2500g4448kcal378.1g7.6g323.4g0.1g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107800