Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)420g1075kcal75.6g13.4g79.8g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g2016g2218kcal403.2g0g100.8g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g571g120kcal10.9g14.9g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)672g182kcal8.7g32.3g1.3g11.4g
Voi vähäsuolainen 101g731kcal1.2g0.4g82g0g
Soijakastike 101g61kcal5.2g9.6g0.1g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g1119g481kcal4.5g45.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9735kcal1018.6g233g531.4g22.8g
Valittu annoskoko5000g4868kcal509.3g116.5g265.7g11.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2434kcal254.7g58.3g132.9g5.7g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107848