Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 550g180kcal3.4g30.6g1.1g14g
Bataatti, kuorittu 314g254kcal4.9g52.9g0.2g9.4g
Sipuli (kuorittu)283g76kcal3.7g13.6g0.6g4.8g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl47g424kcal0g0g47.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3143g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi69g194kcal6.2g4.8g15.9g0.1g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%314g534kcal21.7g4.4g47.1g6.3g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 157g200kcal33.9g0g7.1g0g
Persilja 94g26kcal1.3g1g0.2g7.5g
Mustapippuri 3.1g8.8kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3850kcal154.8g225.2g239.2g86.8g
Valittu annoskoko5000g1925kcal77.4g112.6g119.6g43.4g
Annoskoko puolitettuna2500g962kcal38.7g56.3g59.8g21.7g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.3g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110