Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta604g907kcal96.7g24.2g48.4g0g
Kananmuna kuoreton 332g474kcal41.6g1g34.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g302g82kcal3.9g14.5g0.6g5.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro302g93kcal6.3g12.7g1.5g9.7g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2418g4110kcal483.5g0g241.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 967g736kcal18.2g149.9g1.9g9.7g
Aromisuola (5g)30g17kcal0.2g3.2g0.3g0.6g
Jauhelihamauste, annos 15g20g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12888kcal1304.6g419.2g657.8g51.2g
Valittu annoskoko5000g6444kcal652.3g209.6g328.9g25.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3222kcal326.2g104.8g164.5g12.8g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108284