Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g548g153kcal3.3g32.6g1.1g13.7g
Kukkakaali 562g135kcal10.2g12.4g1.7g12.9g
Kalkkuna 562g1101kcal176.6g0g43.4g0g
Vesi2809g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g70g25kcal0.3g5.6g0.1g0g
Juuriselleri 421g133kcal5.3g19.4g0.8g13.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g28g47kcal4.9g6g0.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3187kcal401.2g152g94.8g79.8g
Valittu annoskoko5000g1594kcal200.6g76g47.4g39.9g
Annoskoko puolitettuna2500g797kcal100.3g38g23.7g20g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108309