Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)815g538kcal122.3g0g5.7g0g
Omena, keskikokoinen 200g906g308kcal1.8g64.3g2.7g16.3g
Kurkku, tuore453g45kcal2.7g7.7g0.5g3.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g453g122kcal5.9g21.7g0.9g7.7g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Tilli, tuore 226g68kcal8.4g2g1.8g4.8g
Ruokajogurtti Valio906g815kcal40.8g45.3g54.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton136g29kcal0.4g2.2g0g0.1g
Hunaja 91g299kcal0.5g73.2g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Paahtoleipä, monivilja 951g2400kcal72.7g415.8g38.4g39.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9376kcal519.6g1283.4g209.4g147.4g
Valittu annoskoko5000g4688kcal259.8g641.7g104.7g73.7g
Annoskoko puolitettuna2500g2344kcal129.9g320.9g52.4g36.9g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108358