Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3125g1750kcal265.6g156.3g6.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)1250g1575kcal137.5g3.8g112.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 375g1287kcal38.2g262.5g4.5g13.1g
Suola, annos 3g38g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 150g609kcal0g149.9g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 63g552kcal0g0g62.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11546kcal882.6g1145g371.4g26.2g
Valittu annoskoko5000g5773kcal441.3g572.5g185.7g13.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2886kcal220.7g286.3g92.9g6.6g
Arvot/100g100g116kcal8.8g11.5g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108747