Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2569g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit428g111kcal3.9g20.5g1.3g9.8g
Herne-maissi-paprika, Rainbow343g274kcal14.4g44.5g3.1g10.6g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g685g952kcal130.1g0g47.9g0g
Sipuli 94g29kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Tomaattimurska 428g126kcal2.4g22.7g0.9g8.1g
Ketsuppi, Felix103g93kcal1g21.6g0.5g0g
Makaroni, tumma 94g339kcal12.7g61.9g2.8g5.6g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 257g184kcal4.7g37.1g0.5g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4214kcal340.8g425.6g114.4g76.8g
Valittu annoskoko5000g2107kcal170.4g212.8g57.2g38.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1053kcal85.2g106.4g28.6g19.2g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167