Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2066g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g57g205kcal25.6g22.7g3.4g0g
Suola, annos 3g26g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 62g252kcal0g61.9g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl413g1405kcal57.9g231.4g27.7g45.5g
Vehnälese 155g354kcal20.6g23.9g7g58.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2015g6912kcal205.3g1410.1g24.2g70.5g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 207g1110kcal1.9g1.4g124g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20473kcal622.6g3502.8g372.6g348.2g
Valittu annoskoko5000g10236kcal311.3g1751.4g186.3g174.1g
Annoskoko puolitettuna2500g5118kcal155.7g875.7g93.2g87.1g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109383