Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 938g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 156g116kcal20.5g1.7g0.6g10.8g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)1250g1725kcal93.8g66.3g125g0g
Ruisjauho Pirkka2500g7625kcal242.5g1525g50g375g
Kananmuna kuoreton 156g223kcal19.5g0.5g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19379kcal752.6g3187g383.2g771.6g
Valittu annoskoko5000g9689kcal376.3g1593.5g191.6g385.8g
Annoskoko puolitettuna2500g4845kcal188.2g796.8g95.8g192.9g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109432