Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g2128g2957kcal404.3g0g148.9g0g
Korppujauho 266g974kcal27.9g199.2g2.7g14.1g
Vesi, vesijohtovesi 1064g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 585g835kcal73.1g1.8g60g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)665g233kcal16g31.2g3.3g17.3g
Sipuli 293g89kcal3.7g14g0.6g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10175kcal1050g492.4g431g72.8g
Valittu annoskoko5000g5087kcal525g246.2g215.5g36.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2544kcal262.5g123.1g107.8g18.2g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628