Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 998g2180kcal182.4g0g162.7g0g
Kieli naudan 998g2001kcal166.6g0g149.7g0g
Sipuli (kuorittu)250g67kcal3.2g12g0.5g4.2g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 50g140kcal5.4g19.1g1.6g13.2g
Peruna, vanha, kuorittu 2495g1900kcal46.9g386.7g5g25g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12574kcal809g835.6g639g84.8g
Valittu annoskoko5000g6287kcal404.5g417.8g319.5g42.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3144kcal202.3g208.9g159.8g21.2g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641