Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)1081g3741kcal129.7g767.6g17.3g88.6g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen2162g2595kcal389.2g25.9g129.7g4.3g
Sipuli (kuorittu)297g80kcal3.9g14.3g0.6g5.1g
Paprika punainen 432g127kcal4.1g19.5g1.7g8.2g
Kesäkurpitsa zucchini 324g59kcal1.8g8.1g1.3g2.3g
Vehnäjauho puolikarkea 108g371kcal11g75.7g1.3g3.8g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia541g811kcal91.9g0g48.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)54g141kcal7g6.5g9.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15845kcal1277.2g1835.2g420.4g225g
Valittu annoskoko5000g7923kcal638.6g917.6g210.2g112.5g
Annoskoko puolitettuna2500g3961kcal319.3g458.8g105.1g56.3g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.4g4.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109927