Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1452g475kcal9g80.7g2.9g37g
Lanttu 331g96kcal3.3g15.2g1g6g
Vesi, vesijohtovesi 1708g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)196g161kcal18.7g21.6g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g94g507kcal0.2g0.3g56.4g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.7g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Hirvenliha 1204g1353kcal254.4g0g36.1g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5195kcal571.6g238.2g192.8g86g
Valittu annoskoko5000g2597kcal285.8g119.1g96.4g43g
Annoskoko puolitettuna2500g1299kcal142.9g59.6g48.2g21.5g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110037