Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g232g1690kcal2.3g2.3g185.2g0g
Sokeri 93g376kcal0g92.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g46g169kcal1.6g36.9g1.6g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 4630g1786kcal7.4g377.8g4.2g69.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8040kcal22.6g1019g382g138.8g
Valittu annoskoko5000g4020kcal11.3g509.5g191g69.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2010kcal5.7g254.8g95.5g34.7g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339