Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g1391g1530kcal319.8g0g25g0g
Kesäkurpitsa, tuore888g151kcal5.3g22.2g3.6g6.2g
Paprika punainen 547g160kcal5.1g24.6g2.2g10.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g518g145kcal3.1g30.8g1g12.9g
Sipuli (kuorittu)340g92kcal4.4g16.3g0.7g5.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g592g148kcal7.7g24.9g1.2g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli592g2071kcal65.1g437.9g7.1g0g
Currytahna punainen (Pirkka)15g39kcal0.3g1.3g3.6g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl30g22kcal1.2g2.4g0.9g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g89g799kcal0g0g88.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10312kcal824g1120.8g268.2g70.6g
Valittu annoskoko5000g5156kcal412g560.4g134.1g35.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2578kcal206g280.2g67.1g17.7g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110832