Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt3706g1705kcal118.6g177.9g55.6g0g
Mannasuurimo tumma 371g1146kcal37.8g220.2g6.7g20.4g
Kananmuna kuoreton 408g582kcal51g1.2g41.8g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g178g712kcal0g176.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai245g856kcal29.4g173.7g5.1g7.3g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g59g184kcal6.5g35.6g4.2g16.6g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl22g200kcal0g0g22.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10770kcal486.6g1569.4g271.2g88.6g
Valittu annoskoko5000g5385kcal243.3g784.7g135.6g44.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2693kcal121.7g392.4g67.8g22.2g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888