Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1822g614kcal12.6g100.2g1.8g25.5g
Sokeri 774g3142kcal0g773.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 455g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g36g113kcal4g21.9g2.6g10.2g
Kaneli, jauhettu, annos 2g18g48kcal0.6g14.5g0.6g10g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g73g291kcal0g72.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1822g6193kcal36.4g54.6g637.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20802kcal107.2g2073.4g1285g91.4g
Valittu annoskoko5000g10401kcal53.6g1036.7g642.5g45.7g
Annoskoko puolitettuna2500g5201kcal26.8g518.4g321.3g22.9g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891