Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1601g289kcal9g40g6.4g11.2g
Herkkusieni säilyke 534g90kcal11.2g1.1g1.6g12.8g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.107g374kcal14.2g72.6g2.6g4.1g
Vesi1601g0kcal0g0g0g0g
Timjami 11g30kcal1g2.9g0.8g3.9g
Oliiviöljy 27g236kcal0g0g26.7g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi53g176kcal2.4g8g14.9g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 800g2384kcal148.6g20g192.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7302kcal379.8g314.8g491.2g73g
Valittu annoskoko5000g3651kcal189.9g157.4g245.6g36.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1826kcal95g78.7g122.8g18.3g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111038