Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)766g207kcal10g36.8g1.5g13g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2682g3356kcal563.2g0g120.7g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml172g224kcal11.6g34.5g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g115g1035kcal0g0g114.9g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1264g695kcal39.2g80.9g25.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11033kcal1248g304.4g524.8g26g
Valittu annoskoko5000g5517kcal624g152.2g262.4g13g
Annoskoko puolitettuna2500g2758kcal312g76.1g131.2g6.5g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414