Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa2134g2134kcal234.8g64g106.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g17g68kcal0g16.9g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml213g45kcal17.3g0g0.6g0.2g
Välipalakeksi, digestive 1153g4928kcal74.7g680.5g210.3g38.4g
Maitorahka, milbona (500g)192g131kcal23.4g7.5g0.4g0g
Margariini 80% keskiarvo192g1364kcal0.6g0.4g153.7g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.5g20kcal0.2g4.4g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 939g1340kcal117.4g2.8g96.3g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g128g370kcal1.5g71.7g0g51.2g
Hermesetas-jauhe26g74kcal0.3g14.3g0g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20948kcal940.4g1725g1136.4g200g
Valittu annoskoko5000g10474kcal470.2g862.5g568.2g100g
Annoskoko puolitettuna2500g5237kcal235.1g431.3g284.1g50g
Arvot/100g100g210kcal9.4g17.3g11.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111500