Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1415g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 409g1233kcal0.4g302.9g0g0g
Hiiva 79g59kcal10.3g0.9g0.3g5.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 393g1195kcal34.4g217.8g7.5g54.6g
Grahamjauho 786g2578kcal83g477.2g17.3g77.8g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g1887g6604kcal254.7g1237.7g54.7g103.8g
Suola, annos 3g31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g23336kcal765.6g4473g159.6g483.2g
Valittu annoskoko5000g11668kcal382.8g2236.5g79.8g241.6g
Annoskoko puolitettuna2500g5834kcal191.4g1118.3g39.9g120.8g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646