Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g422g628kcal18.1g134.9g0g0g
Kermaviili Ingman 10%1318g1581kcal40.8g58g131.8g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g132g336kcal24g61.3g10.1g21.3g
Kananmuna kuoreton 362g517kcal45.3g1.1g37.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2767g6295kcal525.7g0g470.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18715kcal1307.8g510.6g1298.8g42.6g
Valittu annoskoko5000g9357kcal653.9g255.3g649.4g21.3g
Annoskoko puolitettuna2500g4679kcal327g127.7g324.7g10.7g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745