Jauheliha-kasvispata

Viipaloi sipuli reiluiksi puolirenkaiksi, lohko perunat, kuutioi kesäkurpitsa ja leikkaa paprika sopiviksi paloiksi.

Kuullota jauheliha ilman rasvaa pannussa.

Lisää sipuli ja anna kypsyä hetken.

Mausta suolalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää perunat ja paprika (jos haluat paprikasta pehmeää).

Hauduta noin 15min tai niin kauan, että peruna on kypsää.

Lisää kesäkurpitsa (ja paprika, jos et halua siitä kypsää).

Hauduta vielä hetken, niin että kesäkurpitsa kypsyy.

Tarjoa ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha nauta 5%1409g1817kcal293g0g70.4g0g
Sipuli (kuorittu)264g71kcal3.4g12.7g0.5g4.5g
Peruna, keskikokoinen 60g599g359kcal9g77.8g0.6g5.4g
Paprika keltainen 845g255kcal7.9g43.1g1.7g16.9g
Kesäkurpitsa, tuore880g150kcal5.3g22g3.5g6.2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1004g301kcal10g60.2g2g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5905kcal657.2g431.6g157.4g86g
Valittu annoskoko5000g2953kcal328.6g215.8g78.7g43g
Annoskoko puolitettuna2500g1476kcal164.3g107.9g39.4g21.5g
Arvot/100g100g59kcal6.6g4.3g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112808