Omena-kinkkukeitto

Laita kattilaan rypsiöly lämpenenmään ja kuullota sipuli kuutiot siinä.

Lisää näiden jälkeen kuoritut ja kuutioidut omenat.

Lisää currya oman maun mukaan (n. 3rkl) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää joukkoon kalkkunasuikaleet.

Lisää vesi joukkoon ja sinne 2 kanaliemikuutiota.

Sekoita ja anna kiehua hiljalleen.

Anna kiehua hiljalleen n.30min ja lisää joukkoon creme fraiche (myös tavallinen ruokakerma käy), anna lämmetä mutta ei enää kiehua.

Päälle voi koristeeksi laittaa vielä persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 837g374kcal1.6g78.9g0.8g15.1g
Sipuli (kuorittu)321g87kcal4.2g15.4g0.6g5.5g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)23g60kcal3g2.8g4.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2867g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g34g310kcal0g0g34.4g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g688g750kcal165.1g6.9g6.9g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g229g252kcal6.9g14.9g18.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3664kcal361.6g237.8g130.2g41.4g
Valittu annoskoko5000g1832kcal180.8g118.9g65.1g20.7g
Annoskoko puolitettuna2500g916kcal90.4g59.5g32.6g10.4g
Arvot/100g100g37kcal3.6g2.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113342