Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g2401g3073kcal357.7g0g216.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g168g454kcal12.6g82.4g8.4g16.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 600g385kcal19.2g28.9g21g0.1g
Korppujauho 150g550kcal15.7g112.4g1.5g8g
Kananmuna kuorineen punnittu540g681kcal59.4g1.6g48.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g90g810kcal0g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12067kcal937g479.4g772.4g60g
Valittu annoskoko5000g6034kcal468.5g239.7g386.2g30g
Annoskoko puolitettuna2500g3017kcal234.3g119.9g193.1g15g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422