Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)1818g2909kcal345.5g0g163.6g0g
Sipuli 455g138kcal5.7g21.8g0.9g7.7g
Curry Paste red, Aroy-D68g70kcal2.7g9.5g2.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Herkkusieni säilyke 364g62kcal7.6g0.7g1.1g8.7g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow455g227kcal1.8g54.5g0.5g0g
Flora culinesse23g168kcal0g0g18.6g0g
Fraiche 5% Valio455g409kcal18.2g34.5g22.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g234kcal6.9g47.7g0.8g2.4g
Kookosmaito 364g757kcal7.3g10.2g77.6g1.8g
Vesi909g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9996kcal795g365.2g576.4g42.2g
Valittu annoskoko5000g4998kcal397.5g182.6g288.2g21.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2499kcal198.8g91.3g144.1g10.6g
Arvot/100g100g100kcal8g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113586