Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 1582g1876kcal348g0g52.2g0g
Sipuli 304g92kcal3.8g14.6g0.6g5.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen95g683kcal0.9g0.9g75.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)948g806kcal9.5g33.2g66.4g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g152g562kcal1.5g127.5g4.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1897g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.8g11kcal0.4g1.6g0.1g1g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8057kcal728.2g355.6g399.6g12.4g
Valittu annoskoko5000g4029kcal364.1g177.8g199.8g6.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2014kcal182.1g88.9g99.9g3.1g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391