Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis3721g4167kcal818.6g0g111.6g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 233g162kcal2.9g26.3g2.9g9g
Jauheliha, sika-nauta 930g2060kcal162.8g0g158.1g0g
Mustapippuri 116g325kcal12.7g44.5g3.8g30.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13430kcal1994g141.6g552.8g79.6g
Valittu annoskoko5000g6715kcal997g70.8g276.4g39.8g
Annoskoko puolitettuna2500g3358kcal498.5g35.4g138.2g19.9g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114524