Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2536g1921kcal47.4g391g5.1g25.4g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g1268g1598kcal63.4g35.5g133.1g0g
Sipuli (kuorittu)507g137kcal6.6g24.3g1g8.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu34g35kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Mustapippuri 8.5g24kcal0.9g3.2g0.3g2.2g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto634g2092kcal171.2g0g152.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11613kcal584.4g919g583.8g73.8g
Valittu annoskoko5000g5807kcal292.2g459.5g291.9g36.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2903kcal146.1g229.8g146g18.5g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314