Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)311g84kcal4g14.9g0.6g5.3g
Oliiviöljy 31g275kcal0g0g31.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1553g2158kcal295g0g108.7g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g3106g1087kcal31.1g201.9g15.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7208kcal660.2g433.6g311.8g10.6g
Valittu annoskoko5000g3604kcal330.1g216.8g155.9g5.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1802kcal165.1g108.4g78g2.7g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413