Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka1713g5224kcal166.2g1044.9g34.3g256.9g
Puolukka 1631g633kcal7.2g110.9g8.2g42.4g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1631g1236kcal30.5g251.5g3.3g16.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14187kcal407.8g2814.6g91.6g631.2g
Valittu annoskoko5000g7094kcal203.9g1407.3g45.8g315.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3547kcal102g703.7g22.9g157.8g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480