Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 2113g2931kcal264.2g6.3g207.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2577g1443kcal219.1g128.9g5.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g175g1052kcal36.8g11.6g94.6g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka52g206kcal0g51g0g0g
Canderel makeutusjauhe83g317kcal2.4g76.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11896kcal1045g549.2g613.8g0g
Valittu annoskoko5000g5948kcal522.5g274.6g306.9g0g
Annoskoko puolitettuna2500g2974kcal261.3g137.3g153.5g0g
Arvot/100g100g119kcal10.5g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856