Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g1990g2627kcal417.9g0g99.5g0g
Sipulikuutiot Apetit746g194kcal9g35.8g1.5g0g
Maizena maissitärkkelys224g784kcal1.8g194.8g0g0g
Voi 50g361kcal0.6g0.2g40.4g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)498g408kcal47.3g54.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1493g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8747kcal953.2g571g282.8g0g
Valittu annoskoko5000g4373kcal476.6g285.5g141.4g0g
Annoskoko puolitettuna2500g2187kcal238.3g142.8g70.7g0g
Arvot/100g100g88kcal9.5g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110